Γήπεδα

Έξι γήπεδα tennis σας περιμένουν. Κατασκευασμένα το 2011, φέρνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κάτω από τα πόδια σας.

Κάθε γήπεδο είναι ανεξάρτητο και οι διαστάσεις του ( 36.57m x 18.29m ) καλύπτουν τις προδιαγραφές της I.T.F. για διεξαγωγή διεθνών αγώνων. Η πρωτοποριακή γεωμετρία και η ιδιαίτερη περίφραξη των γηπέδων τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Το σύστημα φωτισμού των γηπέδων ακολουθεί τις προδιαγραφές της αμερικανικής εταιρίας LSI. Κάθε γήπεδο έχει ανεξάρτητο σύστημα φωτισμού με οκτώ πυλώνες χαμηλού ύψους ( 6.70m ) ο οποίος προσφέρει υψηλή ποιότητα και ποσότητα φωτισμού (μ.ο. 830 LUX). Ταυτόχρονα δεν τυφλώνει τους παίκτες και δεν «φωτίζει» την γειτονιά.

Η επιφάνεια των γηπέδων κατασκευάστηκε από την εταιρία NOVASPORTS USA. Αποτελείται από 7 στρώσεις ελαστικού τάπητα (cushion), υπερκαλύπτοντας τις προδιαγραφές του US OPEN (5 στρώσεις) και του AUSTRALIAN OPEN (6 στρώσεις).

Η μεγάλη ελαστικότητα των γηπέδων σας επιτρέπει να παίξετε tennis με απόλυτη ασφάλεια προστατεύοντας τα γόνατα και την μέση σας από πιθανούς τραυματισμούς.