Ποιοί είμαστε

IMG_1019Δημιουργήσαμε το Pallini Tennis Park, τον Ιούλιο του 2011,με μεράκι, φαντασία, ψυχή και πολύ αγάπη. To Pallini Tennis Park δημιουργήθηκε ως ένας χώρος αφιερωμένος στο άθλημα του tennis και στους φίλους του. Είναι ο δικός μας χώρος που θα θέλαμε να τον επισκεφθείτε, να τον γνωρίσετε, όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, και να απολαύσετε το παιχνίδι στα 6 τελευταίας τεχνολογίας γήπεδα μας.

Η βασική φιλοσοφία που υπηρετούμε όλοι μας στο PTP, είναι ότι το tennis είναι ένα άθλημα για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, σωματοδομής και οικονομικής κατάστασης. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην σωστή εκμάθηση του αθλήματος μέσα από την κατάλληλη μεθοδολογία, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό.

Η ενασχόληση με το tennis πρέπει να είναι προσιτή σε όλους μέσα από τις χαμηλές τιμές και τα άριστης ποιότητας γήπεδα, τα οποία η NOVASPORT ανακήρυξε καλύτερα γήπεδα για το μήνα Οκτώβριο 2011,(http://www.novasports.com/images/Oct_11_b.jpg).

Τα γήπεδα που πληρούν τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές, τα οποία προσφέρουν στους παίκτες/αθλητές και στους μαθητές μας την δυνατότητα να απολαύσουν το tennis με απόλυτη ασφάλεια.

Το PTP είναι όμως κάτι πέρα από αυτά. Είναι πάνω απ’ όλα σεβασμός. Σεβασμός στον παίκτη, σεβασμός στον μαθητή, σεβασμός στο άθλημα. Μέσα από το κτίσιμο μιας υγιούς σχέσης, όπου δεν υπάρχουν πελάτες, αλλά συμπαίκτες, συνεργάτες και φίλοι, το PTP επιχειρεί να φέρει το tennis πιο κοντά σε όλους αυτούς που πραγματικά αγαπάνε το άθλημα!